Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017   
  Αναζήτηση   
 
Είσοδος

.:: Νέα σχέδια καγκέλων F50 & Νέος Κατάλογος F50  ::.
 
 

 

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ F50 & ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ F50

 

                       

H ALUMINCO παρουσιάζει νέα σχέδια καγκέλων αλουμινίου F50 στον ανανεωμένο της κατάλογο. Στις 100 έγχρωμες σελίδες του πολυτελούς καταλόγου F50, θα βρείτε 7 πρωτοποριακά σχέδια των μοντέλων ACCORD, HORIZON και VERTICAL. Τα νέα σχέδια περιλαμβάνουν μοντέρνες τετράγωνες και διπλές κολώνες, ξεχωριστά πέλματα και μοναδικά εξαρτήματα που προσφέρονται για εφαρμογές που εξάπτουν την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Κι ακόμα, αναλυτικά σχέδια μεγάλου φάσματος εφαρμογών με προϋπολογισμούς κόστους. Ολόκληρη την γκάμα των προφίλ και των εξαρτημάτων με κωδικούς και τιμές. Επίσης θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις μεθόδους που ακολουθούμε για το φινίρισμα καθώς και κανόνες ασφαλούς εγκατάστασης.

 

Τα μοντέρνα κάγκελα F50 είναι πιστοποιημένα από το ιταλικό ινστιτούτο GIORDANO.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν σε μετρήσεις οριζόντιας στατικής φόρτισης σύμφωνα με το πρότυπο NF P01-013:1998 για χρήση σε ιδιωτικές και δημόσιες κατασκευές. Τα κάγκελα ξεπέρασαν κατά πολύ τις αντοχές σε πρόσκρουση 1,3 kN/m όπως ορίζει το πρότυπο για τα ιδιωτικά έργα και το 1kN/m για τα δημόσια.

 

Ταυτόχρονα τα κάγκελα ελέγχθηκαν και ξεπέρασαν τα όρια αντίστασης σε δυναμική κρούση σύμφωνα με το γαλλικό πρότυπο NF P08-301:1991 στα 600 Joule και το αντίστοιχο ιταλικό UNI 10807:1999 στα 150 Joule, για εφαρμογή σε ιδιωτικά αλλά και δημόσια έργα.

 

Η 28ετής εμπειρία στην κατασκευή καγκέλων αλουμινίου σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές και τη συνεχή έρευνα για ασφαλή και πρωτοποριακά προϊόντα, καθιστούν τα κάγκελα της ALUMINCO την πιο σίγουρη επιλογή για κάθε επαγγελματία κατασκευαστή καθώς είναι τα μόνα κάγκελα ελληνικής προέλευσης που φέρουν πιστοποίηση.

 

Όλα σχεδόν τα μοντέλα F50 διατίθενται με την επεξεργασία ανοδίωσης υψηλής ποιότητας 20-25μm ή με βαφή RAL, σύμφωνα με τις προδιαγραφές Qualicoat Seaside Class, που εφαρμόζει η ALUMINCO. Το σύστημα F50 μπορεί με ευκολία να εφαρμοσθεί σε όλες τις σύγχρονες κατασκευές, σε κάγκελα μπαλκονιών, κάγκελα για εσωτερικές ή εξωτερικές σκάλες ιδιωτικών ή δημόσιων χώρων προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αισθητική.

Προμηθευτείτε το νέο κατάλογο δημιουργώντας έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών!